Laatste nieuws

 

Adres gegevens

Het Wendelgoor 17
7604 PJ Almelo
Telefoon:    (0546) 577222

info@willemsaccountants.nl

Kvk nr. 08158187

BTW nr. NL001581884B98

Links

LinkedIn

 

U vindt hier meer informatie over Arjan Willems (eigenaar onderneming)
http://nl.linkedin.com/in/arjanwillems

AA-Accountant
U vindt hier informatie over de beroepsorganisatie van Accountants, de adviseur voor ondernemers.
www.nba.nl

Belastingdienst
Deze site geeft informatie over de Belastingdienst. 
www.belastingdienst.nl

BTW nr Controle
Deze site geeft informatie over het geldig zijn van een BTW nummer.                                                
https://www.btw-nummer-controle.nl

CAO
De tekst van CAO's is op deze internetsite te vinden.
www.cao.szw.nl

Kamer van Koophandel
Hier vindt u informatie over het handelsregister, vestigingsvergunningen en wetten en regels. 
www.kvk.nl

Midden- en kleinbedrijf
Een website voor het midden- en kleinbedrijf.
www.mkb.nl

Overheid
Vanaf deze site vindt u links naar een groot aantal overheidsinstellingen op rijks-, provinciaal en gemeentelijk niveau. Het onderdeel officiële publicaties geeft gratis toegang tot de parlementaire stukken en traktatenbladen vanaf 1995. 
www.overheid.nl

Rijksoverheid.nl
Postbus 51 was de internetvariant van de bekende bron van algemene informatie van de rijksoverheid. Deze site is overgegaan naar Rijksoverheid.nl welke site links geeft naar de websites van alle Nederlandse ministeries. Er is een overzicht van vragen die aan de overheid gesteld zijn, zowel per ministerie als per onderwerp. Verder is er informatie over de euro. In de virtuele winkel vindt u de brochures per ministerie en een overzicht van de voorlichtingscampagnes. Nieuw is de rubriek ‘vandaag in het nieuws’, waarin dagelijks een actueel onderwerp wordt belicht. 
www.rijksoverheid.nl

Rechtspraak.nl
Rechtspraak.nl is de officiële site van de rechterlijke organisatie in Nederland. De uitvoering gebeurt door het bureau Elektronisch Loket Rechterlijke Organisatie (ELRO). Naast algemene informatie over de organisatie van de rechtspraak, wordt een selectie van belangwekkende uitspraken gepubliceerd. Fiscale arresten zijn beschikbaar vanaf 1994. Bestuursrechtelijke vanaf januari 1999. Aan publicatie van civielrechtelijke en strafrechtelijke jurisprudentie wordt gewerkt. Er is een aantal goede zoekmogelijkheden. Verder zijn uitspraken van lagere gerechten opgenomen die sinds begin 1999 zijn gedaan. 
www.rechtspraak.nl

Subsidies en regelingen
Deze site geeft een overzicht van subsidies die voor een bedrijf of een project relevant kunnen zijn. U vindt hier een totaalaanbod van de ruim 300 subsidies die speciaal gericht zijn op ondernemers. Zowel van Europese, nationale als provinciale overheden.
www.antwoordvoorbedrijven.nl/subsidies

UWV
Dit is de site van het Uitvoeringsorgaan WerknemersVerzekeringen (UWV) met alle mogelijke informatie over recht op uitkeringen.
www.uwv.nl